Tuesday, December 18, 2012

Konvo Taska Permata

Entry lapuk lagi..baru nak citer..miahahahha..nak wat cmne..byk sgt kekangan masa..oklah..masa kejadian 1/12/12..hehehe...lama giler dok peram...

Fiqa tak konvo pon..daq 4 thn yg konvo..daq2 lain sbgai menceriakan suasana..wat persembahan..bile tgk diorg2 ni wat persembahan mmg kelakar giler la..excited pon yer..masing2 sibuk dok ngambil gbr..ngambik video..hehehe..mcm saya..mmg sgt2 teruja bile tgk fiqa leh wat persembahan.

Memula mmg takut..ye la..takut bile dia nmpak ibu ayah dia kt bwh stage dia tak mo buat ker kan..sampai masa sebelum rehearsel tu pon saya dh berkata2 ngan cikgu dia..dan cikgunye pon sekali mmg risau yg dia mesti tak nak buat nanti..miahahahaha..

Tapi Alhamdulillah..fiqa sgt2 bg kerjasama..dan dia la plak yg paling excited atas stage..dan dia juga yg paling beria2 berjoget sakan atas stage..muahahahaha..kagum saya..masa tu rasa nak menangis pon ade.. bile tgk anak dah leh buat persembahan cam tu..depan ramai org plak tu...(ibu awak ni mmg ratu airmata skit..) sebak yg ntah ape2..agaknye kalau anak tu naik atas stage amik sijil mau nangis tol2 ni..ekekkeke..

Ok..moh layan gambo je ye..ade gambo yg x bape nak clear..gegar2...maklomlah..tgn tak berbedung yg amik..(en somi la tu...)kah kah kah...



tgh beratur nak wat persembahan..bdk2 sume abis cikgu2 nye make up kan
persembahan lagu Are U Sleeping..gbr tak bape nak jelas..

Nyanyi lagu 1 Malaysia


Makanan mmg tersangat sedap nye..tak sempat nak amik gambar..si Adam dah merengek2..nak mkn pon tak tenteram..husband plak bz memenuhkan perutnye dulu..so gambo2 makanan tak dpt nak snap..miahahahaha...mcm2 jenis kek..sandwich pon bemcm segala jenis sandwish..

Ade nasi goreng kampung, bihun goreng..ayam goreng yg sedap banget...ade pai daging..puff sardin...kentang...oowwhhh..mcm2 la..mmg penuh la perut...muahahahahha...

Oklah..sekian..siap sudah entry yg dok dlm draft sekian lama..hehehehe...



12 comments:

Wak Gelas™ said...

alahaii makk, laki jugak yg kena hentam dulu yee.. lenkali soh laki mak beli kamera dslr besar gedabak (mcm awek tu) amek gambar chantek2 jugakkk.., ekKKeee

wida said...

kecik2 dah konvo..comei je budak2 tu

N i e Z a said...

@wak Gelas : hahahahaha...tu la..hentam pon sbb nak bg lebih fokus..tu la..tak tau la bile la en husband tu nk belikan kamera besar gedabak (mcm awek tu)..tak pon kamera mcm wak gelas ker..leh amik gambo2 super cantik kan..ekekekkeke

N i e Z a said...

@wida..tu la..zaman skg..lecik dah rasa konvo..hehehhe

Mimie said...

sgt happening

NM03 said...

hehehe







syomel2 belaka!

Wan Afzan said...

alala.. comelnyer budak2 buat persembahan...

aTieYusof Family said...

comelll nya fiqa.. kira pandai lah tu dah boleh buat persembahan dpn org ramai.. :)

Fiza Rahman said...

Comelnya. Tak sabar nak tunggu anak konvo tahun depan ☺☺

zoora qushairi said...

alalaaa comel nye tak sbar nak anta arissa pegi school :D

Qhaifa Nur said...

seronok tgk anak2 kita berkonvo...

aTieYusof Family said...

singgah jenguk fiqa comel...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...