Monday, December 17, 2012

Auto Publish..

First time..baru nak try auto publish..sesaja gatal..ekekekeke...nak tau camne fungsi auto publish...(kesian kan..dah ketinggalan zaman saya ni..baru nak tau cmne guna auto publish)..ngehngehngeh...

Dua entri sebelum ni..masa cuti..dua2 tu entry hasil dr cobaan menggunakan auto publish.. miahahahha.. berjaya..<---agak jakun jap kt situ...entry pasal NI dan INI. Entry yg di auto publish waktu cuti..almaklumlah..kalau cuti tu mmg jgn diharap dan tidak mengharap utk berada di depan pc utk wat 1 post pon..

Walaupon nama je ari cuti..tapi mak cik ni tak cuti..ade je keje kt umah menanti..ari cuti la nak membasuh..nak melipat kain..nak mengemas umah..nak msk sedap2..nak gi jenjalan..nak main2 ngan anak2..(see..byk tol keje nye kan..)tmbah plak dah ade anak kecik tu lg la membataskan keje2 mensosial kan diri..baru nak ngadap pc je bdk tu dah berbunyi..dah tu cenggana kan..so tu yg try wat auto publish..hahahaha..(jgn gelakkan saya yg baru belajar ni...hehehhe..)

gbr google

9 comments:

Wak Gelas™ said...

wak pon selalu buat draft and auto publish jugakk.. ahHHKss

NM03 said...

auto publish adalah ohsem







ngeh ngeh ngeh

aTieYusof Family said...

Nieza... OK lah tu dah pandai buat auto publish... akak tak lulus lg..haha..dah try buat, tp failed... tak 'terauto publish pun'..haha:D
sama lah kita, nama je cuti..keja kt rumah lh berlambak...hehe.

Ummiarissa Mahdi said...

saya pun dulu cam tu gak...baru2 dulu belajar juga buat autopost...maklumlah bila citer banyak,takut lupa saya siap entry awal2...kendian set tarikh..tadaaa..autopost ler jadiknya...hehehe

Fiza Rahman said...

Cuti yg tak cuti yer ☺☺

Selamat berkubang dgn anak².

Mimie said...

singgah sini dan follow

Qhaifa Nur said...

tak pernah try lagi...
namanya cuti tapi kerja umah kena buat juga he..he..

MaMa Rey said...

belum pernah buat lagi..lps ni mau try juga la..

aanie said...

kalau bz mmg kena buat auto publish....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...