Wednesday, March 20, 2013

Kalau Boleh Di Beri Masa Tambahan

Rasa nak tambah masa yang ade...uwaaaaaaaaaa...tak cukup rasa nye 24 jam tu..byk menda tak setel..skang keje opis dah bertimpal2..mcm2 menda nak kena buat..nak kena setel.. Lom lagi al kisah nak kena pegi kursus 4 ari...uwaaaa...nangis2...

Kat opis ngan keje opis..kat umah ngan keje umah..fenin al kepala bile tgk umah dah mcm tongkang pecah..tp bile blk nak kemas rasa dah abis daya..mne yg dapat di capai tu je yg mampu..bila dh mlm..bdn dh letih yang amat..masa utk tido..tp tido pon xde nak nyenyak..dek budak kecit yg nyusu tu..serius..ibu2 yang nyusukan baby ni mmg bdn cepat la rasa lenguh cna cni kan..hehehehehe..

Blog pon dah dekat sebulan baru dapat hapdet..ni pun curi2 jap..sebab big boss dan boss2 kecik xde..opis pon lenggang..ade yang pegi lawatan ke PWTC..huhuu..boleh la bernyawa sekejap..kah kah kah..

Kalau game bola..leh tmbah masa..klu saya ni nak tambah masa cm ner erk..ekekekke..waktu rehat sejam kat opis mmg kdg2 tak penah nak rasa bersantai2..masa tu la nak ngepam susu..masa tu la nak semayang..masa tu la klu nak ngisi perut yg asyik lapo jer...hahahahha...klu la..boleh dpt masa tambahan tu..mmg saya dah apply...kan kan kan...

Oklah..tak leh nak ngadap lama2..nti bebila free leh sambung lg..sambil melawat kawan2 yg lain...( ntah bile la nak free lg tu kan..) ehehehhe...


Thursday, February 21, 2013

Arigatogozaimas...

Alhamdulillah..terima kasih utk yg wish..terima kasih..terima kasih..smlm dpt kad bestday dari hubby..dan jg kek bestday ( resepi tak rahsia..ekekekeke )..maka berjimba2 la bersama kwn2 opis mkn kek..

Balik umah plak jiran bagi pizza..Alhamdulillah..syukur dgn rezeki yang dapat..




Tenkiu utk my husband..atas kek dan kad..bkn senang nk dpt kad dr husband ni..dah tu kad nye tulis nama dan sain je plak tu..tak de kata2 puisi madah pujangga..hahahahaha....( sempat komplen lg tu..matik la klu hubby tau..ekekeke.. )

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...