Monday, January 21, 2013

Asalkan Boleh..

Minggu lepas tak sempat dan tak berpeluang nak update blog yg tenggelam timbul ni..hahahaha.. ade misi yang kena diselesaikan.. Alhamdulillah..misi dah selesai..leh tarik nafas lega..tapi tetap tak lega lagi bila mana keputusan nye tak dapat lagi..huhuhuhu...

Uniform sekolah dah dpt.. tapi tudung nya tak dapat lagi.. Bila dah bg pakai baju..sibuk dia mencari tudung.. Tudung ibu pon jadik la..asal boleh..menggelebeh jer..

Bila tak bagi pakai tudung..mula nak nangis.. Mgkin tgk kawan2 kat taska sume pakai tudung bila pakai baju sekolah..so dia pon nak bertudung..

Alahai anak..apa2 je la yer..asalkan kamu dah tak nangis lagi bila nak gi taska..hati ibu ayah pon lega..tak keruan ibu antar pepagi bila tatkala melintasi simpang ke taska kamu dah start meraung tak nak ke taska..

Moga rajin2 ke sekolah yer nak..


Abaikan lah cara fiqa pakai tudung ni..bg dia asal muat jer..janji pakai mcm kawan2..hehehehe..

Kat muka tu..merah2..alahan makanan..dah seminggu tak ilang2 lg..nanti lah cerita lain pasal alahan dia..

6 comments:

zoora qushairi said...

alaa comel fiqa nak pi school... tak sabar nak anta anak tadika next year..hihi

yan's cottage said...

ala...comelnya dia...tu mesti tak sabar2 nak bertudung sampai sangup pakai tudung maknya....ye...

Qhaifa Nur said...

tak sabar nak tunggu turn aeish bertudung...

comelnya fiqa...sekarang uniform sekolah makin cantik juga....

NM02 said...

kiut... tapi naper muka masak dik?

Mimi Azirah said...

bagus anak anak nih buat bnda yg elok...smoga die kekal dgn imej tuh..comel je die pakai tudung

Fiza Rahman said...

Comelnya. Rajin2 gi school yer fiqa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...