Thursday, January 10, 2013

Anak Sedara Baru..

31/12/2012..penutup tahun 2012..dapat anak sedara baru..adik saya telah selamat melahirkan anak pertama nya..Alhamdulillah..

Ni la budak ujung thn tu...


Nama : Nurul Farhanah Zulaikha Bt Muhamad Fadli
Berat : 3.38kg

Bersalin kat hospital sg buloh..czer plak..hohohoho....tp cian kat adik saya ni..mak mentua dia sgt2 tak support BF..hohoho..sgt2 sedih..

Adik saya berusaha utk bg anak dia fully BF..tp mak mentua nye slu ckp cucu dia ni tak kenyang ngan BF..disumbat ngan FM plak..sgt2 sedih dan sakit ati..dan lagi2 sedih bila ada yg bgtau mak mentua nye yg susu FM yg diberi tu adalah susu yg terbaik..anak jd sihat nanti..jd pandai...

Hoihoihoi..aduhhh..tensen saya dgr...tak ade susu yg plg terbaik selain SUSU IBU ok...rasa cam nak bg mak mentua di gi sekolah blk...hahahahha..saya adalah BF mom yg tegar..sbb tu klu ade sape2 yg memperlekehkan khasiat SUSU IBU mmg saya sgt2 sedih..tmbah2 lagi keluar dr mulut seorg yg pernah menjd ibu pd anak2 nyer..

Tak ape la..ape pon saya doakan yg terbaik utk adik saya..sabar dlm melayani karenah mak mentua nyer..almaklumlah..anak adik saya ni la cucu sulung mereka..huhuhuh...ape2 je la mak cik..asalkan mak cik bahagia...dan terima kasih sbb menjaga adik saya awal2 pantang..disebabkan mak saya mmg tak blh nak dtg menemankan adik saya..cuma saya sgt2 terkilan pasal SUSU...

12 comments:

Qhaifa Nur said...

baby comel hujung tahun...

Mimie said...

comelnye baby....

Fiza Rahman said...

Alololo...comelnya baby.

Alahai, siannya adik kamu. Geram plak membacanya. Betul tu, tiada yg terbaik selain dari susu ibu.

MaMa Rey said...

comelnya..nak culik baby ni hehehe..

hmmm..kena banyak tambah ilmu mengenai BF ni..Susu ibu adalah yg terbaik utk anak kita..

NM03 said...

hekeleh!!!!

adeke camtu!!!!!

Ibu Lala said...

geramnye tgk muka bb ni. cumil sgt...huwaaa..rindu bau bb...

aTieYusof Family said...

Comellll nya baby...Tahniah buat adik Nieza..
erm..pelik juga kan bila ada org tua yg tak support BF ni..hairan juga!..
Mak sy dulu masa beranak kan Pa'e, beria-ia suruh sy BF kan anak..Khasiat susu IBu tiada tara...

Wak Gelas™ said...

chomeyy sungguh.,,ehhe

yan's cottage said...

ala...comelnya...dia...

L said...

comelnye nama.. bby mude.. mesti dia bez lahir hujung tahun.. hehe

kak nora said...

nampak mcm dah byk bulan,cerdik sangat dah..

wahida said...

comelnyaaaa....geram tgk...

tahniah atas kehadiran org baru...


pelik jugak bila ada org ckp susu FM lagi bagus...festaim dgr...teori mana lah yg dorang pakai tu...adoi la...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...