Thursday, October 20, 2011

Mood Ke Tengah Laut Dalam

Assalamualaikum dan selamat pagi sumer..hehehe..lama dah tak berceloteh kat sini..nak jenguk umah kengkawan yg lain pon lom ade kesempatan..Almaklumlah..mood skang berada di laut dalam..hahahaha...

Tunggu la nanti..klu mood dah smpai ke tebing skit leh la nak apdet2 balaik ape yg patut..mana2 umah kengkawan yg sempat saya terjah saya terjah yer..yg tak sempat tu sorry ye kengkawan..nanti saya terjah..tp amik masa skit..

Biler mood ke laut dalam ni mmg susah..bkn takat nak apdet blog pon tak de mood..nak wat keje2 opis..keje2 umah pon tak de mood..sib baik la mkn masih ade mood lagi..hahahaha..cian encik somi tu..slu pepagi dah ade breakfast..skang ni dah tak de breakfast dek kerana mood ke tengah laut dalam bini nye nih..kekekke..tak pe la ye bang..rasa la mkn kedai pulok..mesti lagi sedap dari saya masak..hihihihihi...



6 comments:

IntaNBerliaN said...

hihii mmglah kalau mood ke laut tu.. rasa nk buat pe pun mls.. hihii

IntaNBerliaN said...

hihii mmglah kalau mood ke laut tu.. rasa nk buat pe pun mls.. hihii

ainnoraini said...

syokknye kalau dpt tido mcm tu...

wan habibah said...

salam kenal.. jom jengah2 n follow belog saya jugak.. masih baru lg

Sofya said...

moga cepat ada mood balik....

nur said...

hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bnga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...