Tuesday, October 11, 2011

Van Milo..vroom..vroomm..



Sekarang ni hubby tgh sibuk buat collection van milo ni. Rasanyer ari tu ade kuar yg utk penebusan van milo..walaupon dah tamat tarikh penebusannyer..tp still leh wat lagi dgn hantar borang penebusan tu ke Milo..

So pas ni nak tebus van yg besar2 plak..hehehe..pantang nampak pembungkus milo ke ape2 yang berkaitan ngan milo, kompom simpan..nak wat penebusan..hehehhe..



17 comments:

ainnoraini said...

menarik tu..
dulu2 kat rumah byk kete mcm tu..tapi bukan van milo la..sekarang entah mane menghilangnye...

CIK JATT said...

cutenya. rajin hubby buat collection.
lama betul tak beli MILO, dah ketinggalan van la saya:)

Niena Pengembara Ilahi said...

wahhh... rajinnye :D

NasZ said...

wah..sempoi la. hehe. tak minum milo sangat. hehe.

MOHD NASER.com

Gen2Merah said...

wah, sebuah hobi yang unik.. kalau saya lak suka kumpul collection kereta replika kecil yang bewarna merah.. semuanya saya susun atur di dashboadd kereta saya.. ehehe

IntaNBerliaN said...

aik.. blh tbus lg ek?? ingat ke dh xblh sbb dh tarikh tutup..

N i e Z a said...

still boleh lg tebus van2 ni..antar je borang2 tu kat milo..nanti diorg antar van milo nyer..tp best jg kalau antar sekotak milo free kan..hehehe

Amy Syaquena said...

Banyaknya saya baru ada satu je hehe..

Ati Masrif said...

salam,

alamak tak tahu menahu pun
boleh tebus van milo

Gen2Merah said...

selamat malam Nieza.. semoga berbahagia bersama famili tercinta..

Sofya said...

rajinnya tapi berbaloi2...

asy faro said...

salam kenal dari saya, ASY FARO.
nak ajak kamu usha blog saya, nak tau kritikan dan komen kamu terhadap penulisan saya.(mana tau dapat masuk bloglist kamu pulak,hehe)

be my follower is an extra bonus for me(if n only if u find my blog interesting ok) =D

terima kasih.

aanie said...

mcm mana dpt ni?? macam menarik je...

wahida said...

comel2nya...

N i e Z a said...

aanie : kumpul bar kod dari milo..smada minuman kotak ker..tin ker atau ape saje berkaitan milo..pas tu ade borang utk penebusan..isi borang antar kt milo nti diorg atr la van tu nti..hehehe

aanie said...

oo...macam tu ek....ok..tq...kena kumpul ni....nak van jugak..hehe..

wildcutecat said...

wah...sy nak jugak lori milo macam tu. ^_-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...