Tuesday, October 16, 2012

Welcome Back!!!

Huhuhuhuh..tajuk tak menahan yer..welcome back..welcome sgt lah kan lepas blog dah bersawang bagai..setahun jg membiarkan blog kesepian dan kegersangan..kekekeke....blog pon leh gersang kan..layaaannn...

Al kisah...semangat nak menaip ni mmg membuak2..tp entah nape la penyakit M ni melanda bagai tsunami..ditambah plak rutin keje yg bertambah..eceeeh..bertambah lah sgt kan..hehehe..Nak tau nape blog ni tak berhapdet2?Jeng..jeng..jeng...penyebabnyer adalah...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
v
ni lah penyebabnyer..pembawakan bdk ni sampai ibu nyer lemau sesangat...hahahah...

Alhamdulillah...pd 060612 bersamaan 16 Rejab 1433h pada pukul 0647pm saya telah selamat melahirkan anak lelaki seberat 2.98kg..yang diberi nama Muhammad Adam Kasir Safiy Bin Mohd Noor Syawal Alhamdulillah...dah sepasang rezeki dari Allah..syukur...

Sekarang masih kelam kabut menguruskan masa..haiyaaaaaaaaaa..mcm manalah org yg anak ramai tu menguruskan masa kan..mmg saya salute abis..saya yang dua ketul ni pon kdg2 tak terkejar dibuatnyer..hehehe..

Alhamdulillah baby masih menyusu badan dan insyaAllah nak teruskan hingga dia berumur 2 tahun..menyusu badan sepenuhnya seperti kakak nyer.insyaAllah..amin..Gambar kat atas tu masa baby doblas ari dilahirkan..dan skg ni sgt2 lah bambam..Sangat2 berbeza dgn kakak..

kakak dan adik..

Oklah..entry pembukaan dulu..lenkali citer lagi..InsyaAllah..moga2 penyakit M ni pergi jauh2...Selama ni hanya menjadi silent reader jer kt blog2 kwn2..nak komen pon lemau...see..betapa lemaunyer saya..hahahahha...InsyaAllah..lepas ni tak kan jd silent reader dah..kekekke..tgh nak amik mood utk meninggalkan jejak..hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...