Thursday, October 6, 2011

Alkisahnyer..

Waaahhhh..ari ni la baru dpt nak hapdet belog... Nak hapdet kat umah kompom la tak de masa yg terluang... Balik je umah dah berkejor masak mkn malam, dah mkn opkos la terus membuta..bg menambah lelemak yg ade..kekeke..alasan kenkonon nak tido kan anak..last2 mak nye yg terbongkang dulu..wakakaka..

Semalam ape ke benda ntah letrik kt opis ni..jap2 ade..jap2 tak de..last2 dah tghri tu langsung tak ade ..bergelap la kitorg..nasib baik la ade cahaya dr tingkap..klu tak..memasing nmpak kan gigi je la erk utk bg nmpak cahaya dan ade org di opis..hahaha..<-- lawak pepagi bg hilang sengal. Ingatkan letrik je tak de..sekalinyer ngan lif2 pon breakdown..hambik..dah ler menapak kitorg dr tkt 17 ke tkt 14..sib baik la tkt 14 ade lif yg boleh digunakan..klu tak menapak la smpai ke LG..mau patah lutut dan segala tulang melulang yg ade..ngeh3..

Sampai ke pagi ni lif yg boleh digunakan cuma satu jer..dah berebut2 la sume nak naik..nak mengejor punch card. Punch card plak guna jari..klu guna card leh la soh sesape ting tong kan..nak tak nak menapak lagi la ke tkt 1 pulak utk punch card..dah itu yg terpaling hampir..nak tggu turn naik ke tkt 17 tu kompom tak sempat..dah smpai depan pintu tercunggap2 mintak nafas..aduhai..pepagi lg dah bersenam..

Semalam 1 ari tak buat keroje..dek kerana letrik tak der..ari ni gamaknyer 1 ari juga la lg tak wat kerejo dek network problem..tu la susahnyer keroje klu dah bersangkut ngan network ni..ape pon tak bleh..hahaha..line tenet pon tak ade ni. Sib baik bawa pak cik "beruk" ni ke opis..dapat la mengisi masa terluang ni utk hapdet belog..klu bos dapat tau abis ni..kekekeke..

Oklah..tu je nak citer pasal semalam..wat abis karen je korang baca kan..hahahha..lantak pi...kekeke..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...