Monday, October 3, 2011

Citer Ujung Minggu..

Halahai...sindrom M dah menyerang..entry ni dok dalam draft dari semalam lagi..tp sindrom M menyerang..nak mengarang ayat bagai tu yg menambah2 kan lagi sindrom M ni..hahahaha...abaikan...biler la nak berjaya hapuskan sindrom M ni kan..

Oklah..berbalik pd tajuk..citer ujung minggu baru ni..adik2 datang berkunjung ke rumah..asalnyer plan nak sambut 1st bestday anak adik saya..tp terlari plak plan nyer. Sebabnyer ayahnyer diserang fenin2 buek2 penangan mkanan yg dimakan kt opis.So ala kadar je la..order pizza hut..dan saya plak masak la nasi beriani..hehehehe..


nasi beriani


ayam masak merah...


dalca...terjongkit plak kaki ayam tu..hehehe


pizza la...


pizza lagi...hehehe


ni la bestday boy nyer...anak buah..merangkap anak susuan saya..hehehe


kongsi makan keropok roda sesama..

Yang kat bawah ni pulak kitorg gi berjingga2 ke fun fair..org tak berapa nak ramai sgt.Mungkin kurang sambutan kot..lagipon fun fair skang ni dah tak macam fun fair masa kita kecik2 dlu..kalau dulu happening jer kan..fun fair yang skang ni adiahnye pon cam dah tak semeriah dulu..



Mari memancing itik..agaknyer itik yang utk dapat adiah2 best cuma dia letak sekor atau dua ekor je kan..sebab kebanyakkan yg memancing sume dpt adiah yg kecik2..tak ade pon yang terkena adiah yg besar2..


Gbr kurang memuaskan..hehehe..yg ni game yg mcm buaian tu..ngeri je tgk..hubby ajak naik tapi saya tak nak naik..takut..ngeeee...




adik2 saya..fiqa tu ntah kenapa la nak melekat ngan acu nyer..saya nak amik pon dia tak nak..


ni game yg mcm cawan tu..berpusing2 fenin2 kepala wooo..


rileks je bdk kecit ni..cam biasala..berkepit ngan acu nyer..


hubby menembak tak kena2 sasaran..


bergambar kenangan..hehehehe..

Sekian la citer utk hujung minggu...hehehehe...





8 comments:

wahida said...

uiii...pandainya buat nasi beriyani...aku tak pernah buat pun...nasi ayam pandai la...huhu...

fazrulnoor said...

uitttt..apa yang gerak2 ni kat screen :)

N i e Z a said...

wahida...hehehe..bantai jer ni pon..alhamdulillah enjadi plak..kekekke..

NasZ said...

nak nasi beriyani skit. pizza tu pun gak. bleh? hehe.

MOHD NASER.com

CIK JATT said...

lamanya tak g fun fair. macam dah jarang orang buat. kecik2 dulu selalu g. seronok naik yang marry go round tu.

N i e Z a said...

hehehhe..beriyani dah bis..pizza pon dah bis..klu nak leh order online..kekekeke

cik jatt..erm..tu la kan..biler dah beso gini mcm dah xde feel nak main sume bagai tu..heheheh

Ati Masrif said...

sedap je nampak nasi beriani

kak ati lani tengah diet nasi

dah 4 hari tak makan nasi...hehehe

wani johari said...

sedap je nmpk nasi beriyani tu.. blh mnta resepi ni...
jln2 hujung minggu kt ner tu, best gak bw anak2 naik / main mainan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...