Monday, June 6, 2011

Jalan - Jalan Ganu (BIL Weds)

Huhuhu..lotih sugguh minggu ni...malam khamis lepas kami sekeluarga bertolak gi Terengganu. My BIL kahwin..dapat orang ganu..minggu lepas majlis di ganu..minggu ni pulak majlis di rumah my MIL..Bertolak dari sini hari tu dalam pukul 11 malam...sampai di Terengganu dalam pukul 6 pg cenggitu la..letih rasanyer badan..ye la..balik dari keje kemas2 beg yg belum dikemas pastu terus balik kampung..berkumpul disana..kami satu kete..1 biji bas dan 1 lagi biji kete member BIL..(Brother in Law)

Kat sana pon kami tak banyak berjalan2..sebab tak tau nak berjalan kemana..cuma sempat la sekodeng2 ke pekan Paka..tapi sunyinyer la pekan tu..mungkn sebab hari jumaat kot kan..lenggang je pekan nyer...kalau la KL cam ni kan best...hehehehhe..

Selesai majlis sanding hari sabtu tu kami pon bertolak balik ke Shah Alam..singgah kejap di Kemaman utk membeli belah..beli la keropok2 kering..keropok lekor..tak sempat pon nak berjalan2 ke pantai dgn masa yg terhad tu..dan kami pon mmg tak bercadang nak stay lama skit..lagipon tak plan nak bercuti kemana2 pon..hikhikhik..lenkali la pegi bercuti..


tak tau ape nama pantai ni..tak dapat nak turun menikmati pasir pantai..fiqa tido..huhuhuu..


tahniah..moga kekal hingga akhir hayat..amin


bergambar dulu sementara tunggu pengantin berarak..hehehe

Tak banyak amik gambar pon masa kat Ganu ni..banyak gambar2 pengantin jer..fiqa pulak banyak ragamnyer sepanjang di Teregganu..tak senang duduk saya dibuatnyer...
oklah..sekian utk entry ni..hehehhe..dah tak tau nak tulis pe..kekekekke...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...