Tuesday, June 14, 2011

"Wildcutecat 1st Giveaway: Your Baby's Laugh Photo Contest"


sila klik gambar diatas untuk link ke puan empunya contest

Hohohoooo..tetiba pulak saya rasa nak join satu contest ni..contest "Wildcutecat 1st Giveaway : Your Baby's Laugh Photo Contest"..first time nak join ni..hehehhe..syarat contest ni pon mudah banget..cuma buat 1 N3 mengenai contest ni kat blog..pas tu tepek la gambar anak yang tengah tergelak ke senyum ker..heheheh..pas tu link kan ke tuan punya blog ni...

So pada sesiapa nak nak join contest ni boleh la ke wildcutecat life yer...jom ramai2 memeriahkan contest ni..



Nama : Nur Syaza Afiqah Bt Mohd Noor Syawal
Tarikh Lahir : 17 November 2009
Tarikh Gambar Diambil : 5 Jun 2011
Nama Ibu : Asmaniza Adzmi

Ok..rasanyer itu saje kot..hehehe..harap2 puan empunya contest berpuas hati..dan terima kasih diucapkan...

6 comments:

wildcutecat said...

tq join contest. tunggu keputusan 30 jun nanti ye ^_^

N i e Z a said...

ok...pasti tunggu..hehehehe

Sofya said...

dah lama tak join contest...
belum ada mood la..
apapun gd luck k

N i e Z a said...

saje je try ni sofya..insyaAllah...thank u...

wida said...

comelnya..
tq singgah blog sy:)

N i e Z a said...

mekasih wida...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...