Wednesday, September 7, 2011

Ucapan Khas...

Hahahaha...dah mcm lagak ucapan beso je kan..hehehe..bukan ape..sbgai pembukaan blog yg dah bersawang ni..tak tau nak dimulakan dr mana...ape pon masih belum terlewat utk mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin..Maaf la ye kengkawan dah lama tak menjengah blog kengkawan disebabkan kesibukan yg tersangat2 nye lah..ditambah pula ngan penangan penyakit "M" ni..memang haru dibuatnyer..hehehe..xpe la..tak dapek nak ucap selamat berpose..at least wat ucapan selamat raya kan..ngeh3...

Raya tahun ni berpihak pd saya...raya dibelah saya dlu..yeeehaaa..cuti pulak seminggu lg la yeehaa nyer..menjakun kejap..ye la..bukan slu nak dpt balik kpg lama2 kan..ni la msa yg ade..klu ikut kan rasa ati nak je menghabiskan cuti seminggu di kampung saya..hehehe..ops2..dah ade kuarga mertua yer...so kena lah berbahagi..heheheh..

Fiqa plak demam time2 raya ni..saya nak melantak bagai ketupat ngn juadah2 raya pon tak senang dibuatnyer..asik nak berkepit jer..nak wat pe sume tak dpt..gerak skit je mula la muzik nyer..."abu...abu...abu.."oh yer..jgn pelik ye kengkawan..tatabahasa fiqa lom bebetul lg..still tak leh nak nyebut ibu...abu jg yg disebutnyer..kikikiki..tak kisah..janji ade jg bu bu nye tu..hak3...
Tahun ni tema kitorng pink gitew..hahaha..memula en hubby tak mo nak pakai pink ni..katanyer tak macho la ape la..mcm ler macho sgt..hahahaha..kutuk somi sdri..(maaf ye bang...ngutuk2 ni..nti mintak mahap lain...hehehe)..Lepas diyakinkan oleh saya yg pink itu menawan "wink..wink" akhirnyer berpink la kami sekeluarga..hahahahha..Last minit punya plan..jd baju saya ngan fiqa pon carca merba..htr last minit..main tibai jerk cari tailor..so baju pon x sedap dipakai..huhuhu..next year kena la plan awal2..tak mo dah plan last2 minit..


kami..heheheh..


ni lah gbr famly saya..kurang sorang..keje plak pg2 raya..


with my beloved father..


sesi bermaaf maafan..hujng kanan tu my beloved mum..


cian anak ibu..demam..ops..seksi plak gbr..ngeee..

Tahun ni tak byk la gbr fiqa..dah tuan badan demam..nak bergbr pon tak mo..siap nangis2 lagi..hehehhe...huh..tajuk entry ucapan khas..tp tempek gambo raya..kekeke..tak pe2..nti kita smbung citer raya entry lain plak yer..hehehe...last sekali...layan gbr gedik saya ngn hubby yer..hahahahaha...







No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...