Thursday, September 29, 2011

6 minggu..6 bulan..6 tahun dan bla..bla..

Terpanggil utk wat entry ni..Saje nak berkongsi email dr member...
hehehe..sgt menarik ayat2 nyer...hahahaha...ade banyak..
tp yg sikit ni je la..panjang sgt nti entry nyer..kekekeke...
lawak2 petang kamis ni..

Ayat Selapas Kawen

Sebelum tido :
6 minggu : Selamat tido sayang, mimpi indah2 yer..mmuuaahh
6 bulan : Tolong matikan lapu tu, silau ah..
6 tahun : Sana sikit lah...tido kalau tak mengepit tak boleh ker??
More than 10 years : tido asing2..laki tido depan tv, bini tido ngan anak2..hahahaha..

Balas Sms :
6 minggu : Iye sayang, jap lagi i sampai umah, sayang, i beli murtabak fevret u yer sayang
6 bulan : traffik jam aahh..
6 tahun : k...
More than 10 years : ............(tak balas terus) hehehhe

Dating proses :
6 minggu : I love U , I love U , I love U...
6 bulan : Of course I love U...
6 tahun : Iyalah..kalau i tak cintakan u buat ape i nikah dgn u?
More than 10 years : buang tebiat ke u ni..cakap mengarut..

Waktu tengok tv :
6 minggu : Baby..kita nak tengok citer ape mlm ni yer?
6 bulan : Sekejap eh, citer bagus ah..
6 tahun : Jangan tukar2 boleh tak?
More than 10 years : tak de keje lain ker?tengok tv jer...

Masakan :
6 minggu : wah tak sangka I, pandai u masak..rasa pon sedap..
6 bulan : kita makan ape mlm ni??
6 minggu : Ha? Lauk ni lagi??
More than 10 years : Today I balik lambat..I makan dgn kengkawan...

Memaafkan :
6 minggu : Sudah la..tak ape..dah pecah.nanti kita beli yang lain eh..
6 bulan : hati hati..nanti jatuh tu...
6 tahun : orang dan cakap berkali2 pon tak paham..

hehehhe..lawak la kan..penah tak jadi kat kengakawan sumer?yang kat bwh ni pulak saya tambah..hahahaha...

Panggilan manja :
selepas kawen : sayang...
dah dapat anak : ibu..
dah ade cucu : awak ni...

hahahha...tak romantiknyer..kan best sampai ke tua pon still pnggil sayang kan..tak kira la depan anak ke..
barulah nampak ikatan kasih sayang tu kan...
so sweetttt..hahahah <---berangan lebih...kekeke...




5 comments:

wahida said...

hubby masih panggil saya dgn panggilan baby...hehe...

N i e Z a said...

wah...bestnyer..romantik gitu..hehehhe..alhamdulillah...

Pen Biru said...

ahahah..ada betulnye..itulah org kita..cube tgok mat salleh..dah tua2 pun masih bjln pimpin tgn

IntaNBerliaN said...

betoi3... sy pun berangan mcm awk gak.. smpai tua nk paggil sayang tp tu la... xdanya gitu.. hihii

bila sy suh hubby pggil sayang.. dia ckp xnk... hahaha

N i e Z a said...

pen biru..ha ah kan..tp nape la sesetgh org kita dah malu nak jln pgg2 tgn kan..msa bercinta kemain ag kan...

intan berlian..hahaha..tu la kan..ciannye kt kita2 ni kan kekekeke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...