Thursday, April 14, 2011

Pureen Sale Kembali Lagi..!!!!



Yeahhhh!!! Pureen Sale kembali lagi..saya tak penah miss utk ke Pureen Stock Clearance ni..Asalnye mmg tak tau pon..tp kebetulan msa tu tgh pregnant kan fiqa..ade member opis yg cdgkan utk beli brg2 baby kt cni..msa tu pulak mmg tgh ade Pureen Sale tu..jd ape lg..memborong bagai nak rak la..so sejak dr tu la saya tak penah tertinggal utk ke sini tiap kali ade Stock Clearance...

Bukan ape..baju2 nye cantik2..dan yg ptg harganyer tersangat lah murah..sbb tu la hampir kesemua yg dtg sanggup berbelanja lebih..bkn senang nak dpt..ditambah plak lg org yg berkunjung mmg terlalu ramai..

Saya kalau tiap kali pegi sini akan terpacak la depan pintu gate tu dalam kol 715 pg..huhuhuh..awalkan...hahahaha..sbb mls nak berebut2 ngn ramai2 org,jd dtg la awal..nak pulak member saya tu dpt masuk awal...tp sekarang ni dah susah nak dpt msk awal..hnya betul2 adik beradik/sedara mara staff saje yg diberi peluang utk msk awal..tu pon ade senarai nma plak tu...huhuhu..bukan ape..bile dh rmai yg bersesak2 dlm tu ade la adegan2 tolak menolak..kdg2 cian..yg dtg tu majoritinyer ibu2 mengandung..biler dah sesuka ati org menolak tak ke kesian kita menengoknyer..

Untuk yg dtg ke Stock Clearance yg mcm ni..tak kira la pureen ke anakku ke atau ape2 saje sale..bertimbangrasa la dgn org2 lain yg dtg sama..tak perlu la nak menolak2 antara 1 sama lain...klu anda sdri yg ditolak?ape perasaan anda?mesti marahkan..mcm tu jg org lain..jd sesama la menjaga kelakuan..eceh...bg nasihat plak..hahahahha..

Marilah rmai2 kita memeriahkan Stock Clearance ni..tak rugi berbelanja..mmg sgt2 berpuas hati...InsyaAllah...dan baju2 yg saya beli utk fiqa thn lepas masih ade yg belum dipakai..sbb beli terlampau byk..hehehehe...lgpon saya mmg suka beli baju tu besar skit...klu mmg dah saya berkenan sgt..nti dh besar skit boleh la fiqa pkai..hehehehe..nak2 pulak fiqa ni mmg kecik sgt bdn nyer...dah 1thn 5 bulan pon berat masih 7 kg...poning sekejap doktor2 biler tau yg berat fiqa ni mcm berat baby yg berusia 7 bulan...huhuhuuhu..saya pon poning gak cmner nak naik kan berat bdn dia..opssss..dah melalut plak..kehkehkeh..
oklah..nti kita jumpa la disana...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...