Monday, April 25, 2011

Daq Tecit dan Pisangnyer...

Huhuhuhuhu..mlm ni mata tak ngantuk plak...tu yg rsa cm nak hapdet skit blog ni..slu kol 9 kompom dah terbongkang..hahahaha..ni citer psl ari ahad nyer..daq tecit ngn pisang nyer..kekekeke...meh layannnn gbr dlu...


bekpes fiqa..makaroni sup ngn 1 biji pisang...

Makaroni sup..mmg fevret daq tecit ni..klu bab2 mknan yg western2 serah jer kat dia..kompom..dia pulun abiskan..hahahahahaha...tp saya tak de la slu msk kan makaroni ni utk fiqa..sekali sekala jer..nak pelbagaikan menu dia..spya dia tak la borink klu nak mkn..dah la dia ni jenis susah nak mkn dan memilih makanan..poning jg biler pikir nak msk kan ape utk dia..hehehe...tp klu ade carrot ke brokoli ker..tu la yg dia ngadap dlu...


dgn tak mandi lg dia dah sibuk nk mkn...


berlagak skit..nak mkn pisang tak mo buang kan kulit..nak pegang ngn kulit cm tu..huhuhu


daq pisang..hahahha..msa ni lepas dia mkn pisang dia angguk2 kan kpla..tanda sedap la tu..hahahaha..

Oklah..entry pendek je ni..nak gi tdo la...sok de kursus..start kursusnyer ari ni..esok last day kursus..yeeeaaahhhh...ok..bubai..gud nite...



2 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

rafiq pon suka pisang...aritu sy beli sesikat. ingat nak buat cucur. pastu dia asyik mintak je..sy kasila..sekali cirit birit..then doc cakap, pisang ni takleh kasi byk2 kat budak cam rafiq tu sbb potasium dia tinggi..huhuhuhuhuhu
tapi sekali sekala leh la kot..:-)

N i e Z a said...

aahh rose..mmg tak selalu sgt bg pisang kt fiqa pon..sbb takut terlebih lawas plak..hehehe..selang selikan ngn buah betik..betik pon ok..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...