Wednesday, April 13, 2011

Anugerah Perkhidmatan Cemerlang

Semalam adalah hari anugerah perkhidmatan cemerlang opis...pertama kali acara ni di buat pd hari bekerja..kalau tak sebelum2 ni wt waktu mlm..tp sambutan dr staff adalah kurang...mgkin sbb waktu mlm rmai yg lebih selesa beristirehat di rumah dr dtg utk memeriahkan suasana..hehehehe...

Tahniah utk kwn2 yg mendapat anugerah..teruskan kecemerlangan anda sume..insyaAllah..nti dpt lg..hehehhe...biler giliran saya pulak?

Huhuhuhu...alhamdulillah..saya dh dpt pd thn 2009..(bkn utk membangga diri, sekadar berkongsi pengalaman)...rezki saya..dan juga rezki anak yg pd msa tu saya tgh pregnant 7 minggu...ntah la yer..biler dipikirkan cmner la saya boleh disenaraikan sbg pekerja cemerlang..sdgkan rsa saya masih byk lg kerja2 saya yg belum cemerlang...tp sume tu
rezki..saya trima seadanyer...

Setiap pekerja yg menerima anugerah diberikan wang saguhati sebanyak RM 1000 dan juga sijil simpanan premium RM 400...gunakan lah sebermanfaatnyer..hikhikhik..apelah bhsa yg saya pkai ni kan...hadiah saguhati yg saya trima tu mmg telah semanfaatnyer sya guna kan..hahahaha...

Saya gunakan utk buat sdkit kenduri kesyukuran atas kelahiran anak saya dan juga..
membeli breast pump spectra 3..memandangkan anak saya minum susu ibu sepenuhnya..
Penat nak pump manual..beli la yg letrik punya..sonang aje...uwaaaa...mmg xdpt nk simpan..tp xpe..utk anak ape saja (wang ringgit,masa,tenaga) sggup dikorbankan...

Nur Syaza Afiqah - 3 ari selepas dilahirkan

Apola kena mengena citer APC letak gbr fiqa ni kan..hehehhe..saje nak interframe gbr jap..hahaha..



ha...ni bru la gbr empunyer diri msa amik anugerah thn 2009 ri tu..sowy gbr kecit sbb download dr web opis..msa thn tu staff boleh bw pasangan naik skli atas stage..kenkonon sbgai tanda meraikan pasangan..hahahaha...tp thn ni tak de pulak penerima anugerah naik stage trima anugerah bsama psgan..mgkin sbb wat time kje agaknyer...

Esok paginyer saya terus mabuk2..dan terus lembik penangan mabuk pregnant..hahahah..sib baik sompat amik anugerah kan..heheh..mari layan gbr2 msa berlangsungnyer anugerah...


kwn2..


kwn2 lagi


makanan yg dihidang


makanan lagi...


kwn2 opis lg..yg dua org berdiri pegang mcm buku
tu la penerima anugerah..tahniah kak zue..tahniah roshda..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...